Kleppen dicht!

Door alle hectiek rondom het verschijnen van ons boek Kleppen dicht! is het er, ongelofelijk genoeg, nog niet van gekomen er iets over te schrijven op mijn eigen blog. Gelukkig was er iemand die zo scherp was mij er op te wijzen dat “dat toch echt niet kan!” Daarom bij deze: met ongelofelijk veel trots presenteer ik ons onlangs bij Uitgeverij Pica verschenen boek Kleppen dicht!. Een boek over effectief leren met ICT dat ik samen met Patricia van Slobbe schreef.

Kleppen_dicht_HR

Als je meer wilt lezen over de visie achter het boek, over de inhoud ervan, op zoek bent naar toepassingen die je goed in je eigen klas kunt gebruiken of als je het boek direct wilt bestellen dan verwijs ik je met plezier door naar www.kleppendicht.nl.

 

 

 

31 January, 2016 Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *