Anders

Naast de genoemde sessies, trainingen en trajecten die zicht direct richten op de professionalisering van leraren op het thema onderwijs en ICT kan ik u of uw instelling ook op een andere manier ondersteunen.

Lezingen
Op een conferentie of bij de start van een studiedag kan ik een lezing over onderwijs en ICT verzorgen. Ik vertel graag vanuit mijn eigen ervaring, probeer een zo realistisch en genuanceerd mogelijk beeld te schetsen en sluit aan bij de dagelijkse praktijk van docenten en schoolleiding.

“Wil je een spreker die voor een volle zaal met docenten een inspirerend verhaal over ICT in het onderwijs vertelt, dan raad ik Michel aan. Dit geldt ook voor het geven van workshops.”
Suzan Schmitz – Het Assink Haaksbergen

Een voorbeeld van een lezing, voor het Scalda College, vind je hier.

Procesbegeleiding
Ga je bezig met een nieuw (ICT-)beleidsplan of schoolplan, wil je nadenken over of een start maken met de implementatie van ICT in je onderwijs of sta je aan het begin van de invoering van bijvoorbeeld BYOD (Bring Your Own Device), ik kan ondersteunen bij de (proces)begeleiding daarvan. Bij het faciiteren, ondersteunen en begeleiden van dergelijke trajecten ben ik gericht op resultaat, proces en sfeer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *